miercuri, 6 iulie 2011

Expoziţia - concurs "COPIL, BUCURIE, COPILĂRIE!"

Expoziția – concurs „COPIL, BUCURIE, COPILĂRIE!” a fost lansată  în 15.04.2010 în urma încheierii unui protocol de colaborare între Școala cu clasele I-VIII Nr. 12 Reșița, Inspectoratul Școlar Județean, Casa Corpului Didactic, Asociația Nevo Parudimos și Asociația „Educație pentru comunitate” Teregova.
La buna organizare și desfășurare a expoziției au contribuit cinci cadre didactice ale Școlii cu clasele I-VIII Nr. 12 Reșița care sunt și membre ale Asociației Nevo Parudimos, coordonate de doamna învățătoare Mariana Mone.
Mediatizarea s-a făcut prin intermediul internetului la nivel național.
Până în data de 20 mai 2010 au sosit pe adresa expoziției un numar de 547 de lucrari din partea a 237 de cadre didactice coordonatoare.
Expoziția s-a realizat la Casa Municipală Reșița și a fost deschisă vizitatorilor în perioada 1-7 iunie 2010.
Un număr de 66 de lucrari, aparținând copiilor din ciclul preșcolar și primar din toate zonele țării, au fost premiate în ziua de 7 iunie de către d-nul dr. Ing. Mihai Stepanescu, primar al Municipiului Reșița, și d-nul Daniel Grebeldinger, președinte al Asociației Nevo Parudimos.
Susținerea financiară pentru organizarea expoziției a fost din partea Consiliului Local Reșița, iar suma necesară pentru acordarea premiilor a fost obținută de către Asociația Nevo Parudimos printr-un proiect aplicat și aprobat de către Consiliul Județean Caraș-Severin.
Deschiderea expoziției și festivitatea de premiere au fost mediatizate în presa scrisă, radio și televiziune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu